Wat we bieden

Zorg aanbod


FK Zorg kan u de thuishulp leveren die u nodig heeft. Ons zorgaanbod is zeer veelzijdig en wordt verzorgd door een enthousiaste en professionele thuishulp in de vorm van een verpleegkundige, verzorgende of helpende. De thuishulp overlegt met u wat u zelf nog kan en wil doen en luistert natuurlijk altijd goed naar uw wensen.

Particuliere thuiszorg

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg die gericht is op uw welzijn dan kiest u voor de uitstekende zorg van FK Zorg thuiszorg. Wij kunnen in vele gevallen ondersteuning bieden zoals bij de ziekte van Alzheimer, in de laatste levensfase, na een ziekenhuisopname etc...
Huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp is onderdeel van de zorgverlenende taken. Dit houdt in dat de thuishulp ervoor zorgt dat de ruimte waarin geleefd wordt netjes en schoon gehouden wordt, zoals uw slaapkamer, badkamer, toilet, keuken, woonkamer en bijvoorbeeld strijkt en een wasje doet. 

Dagzorg

Onder dagzorg verstaan we alle zorg die verleend wordt tussen 7 en 23 uur. Verzorging door een thuishulp kan tijdelijk maar ook langdurig zijn. Deze vorm van dienstverlening is mogelijk vanaf 3 aaneengesloten uren. Indien mogelijk bieden wij ook zorgverlening voor kortere uren aan. Lees meer.

Nachtzorg
 
Als u 's nachts niet alleen kunt of wilt zijn, kiest u voor nachtzorg. U kunt indien gewenst een beroep doen op een verpleegkundige of verzorgende. Deze thuishulp staat dan tussen 23.00 uur en 7.00 uur voor u klaar. Zij helpen u zorgzaam en deskundig de nacht door. Er bestaan slaapnachten en waaknachten.

Mantelzorg

De mantelzorgers zijn een partner in de thuiszorg. Wij hechten er bij FK Zorg veel waarde aan om een goede samenwerking te hebben met de mantelzorgers. FK Zorg kan hun taken bijvoorbeeld verlichten doordat een thuishulp praktische ondersteuning geeft.
Palliatieve zorg

Als u te horen krijgt dat u of uw naaste niet meer beter wordt kunnen de professionele thuishulpen van FK Zorg u bijstaan in deze moeilijke periode. Zij hebben als belangrijkste doel om zo lang mogelijk een leven met goede kwaliteit mogelijk te maken.

Terminale zorg

Deze zorg richt zich specifiek op zorg in het laatste deel van de palliatieve fase, waarin kenmerken van het sterven zichtbaar en onafwendbaar zijn. FK Zorg thuiszorg biedt professionele en specialistische hulp in deze intensieve laatste levensfase. 
Ouderenzorg

Ouderen kunnen afhankelijk zijn van zorg bijvoorbeeld in het geval van eenzaamheid of dementie zoals de ziekte van Alzheimer. Wanneer de zorg te intensief wordt kan de thuishulp van FK Zorg ingezet worden om de mantelzorgers te ontlasten.
Dementie zorg

Wanneer uw partner, vader of moeder lijdt aan een psychogeriatrische ziekte of klachten van Alzheimer heeft, zijn er goede mogelijkheden van intensieve 24-uurs zorg door een thuishulp en/of privé verpleging.
24 uurs zorg

Misschien kunt u niet meer zelfstandig thuis wonen, maar wilt u niet naar een verpleeghuis of verzorgingshuis. Bij deze vorm van zorgverlening is één thuishulp, uit een klein vast team, dag en nacht bij u aanwezig.
Speciale wensen?

Indien u een zorgvraag heeft die buiten bovenstaande mogelijkheden valt, dan kunnen wij in vele gevallen hieraan voldoen. Voorbeelden zijn begeleiding op reis, zorg in het buitenland en andere speciale zorgvragen. In vele gevallen kunnen wij deze in samenspraak met u oplossen. Neemt u gerust contact op met één van onze medewerkers om uw wensen te bespreken. Via tel: +31 (0) 6 42 88 37 55 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.