Bij FK Zorg bent u steeds thuis.

Thuiskomen, thuis zijn en je thuis voelen: De belangrijkste voorwaarden voor een aangenaam leven. Thuis is de plek die vertrouwd is en die geborgenheid geeft.

Dat zal onder alle omstandigheden zo moeten blijven. Vooral wanneer u tijdelijk of permanent een helpende hand nodig heeft. U krijgt van ons de garantie dat u zich thuis blijft voelen wanneer wij uw zorg uit handen nemen. We vallen u niet lastig met regeltjes, wetgeving en ingewikkelde formulieren. Wij weten de weg in de zorg en regelen alles naadloos. Wij blijven naast u staan en gaan aan de slag met waar het u uiteindelijk om gaat: hulp & zorg. En dat doen we met heel veel plezier!

Persoonlijke aandacht werkt. Het imago van de thuiszorg in Nederland kan beter. Daarom startte FK Zorg als verpleegkunde student in 2005 tegen de stroom op met het leveren van zorg die anders is dan anders; persoonlijk en kleinschalig. Het is nu een groot succes. Cliënten reageren positief op de persoonlijke aanpak die men beoordeelt als warm en oprecht. Inmiddels heeft steeds meer zorgtalent zich bij ons aangesloten, daar zit de kracht van FK Zorg: Enthousiaste medewerkers die dit werk kiezen omdat ze een bijdrage willen leveren aan het welzijn van anderen.

Én omdat ze willen meebouwen aan de thuiszorg van vandaag en morgen. Het resultaat is dat we blijven innoveren en groeien, maar onze persoonlijke benadering blijft natuurlijk ongewijzigd. Dat wordt goed bewaakt! Dat is de zorg van FK Zorg.